دوربین مجهز به قابلیت AGC در واقع می تواند نور را به طور خودکار تنظیم کند. AGC مخفف عبارت Automatic Gain Control است. میزان نور و سطح روشنایی محیط برای ثبت تصاویر بسیار اهمیت دارد. اگر نور محیط کمتر باشد، دوربین مداربسته بصورت خودکار، شروع به تقویت سیگنال میکند تا نور محیط جبران شود.
اگر AGC فعال باشد، دامنه داینامیکی به صورت الکترونیکی بهبود پیدا میکند. که این امر باعث می شود محیط های تاریک با کیفیت بهتری نمایش داده شوند. این تکنولوژی با بالا رفتن میزان نور، (نویز زیاد و یا نقاط رنگی) ایجاد می کند.
استفاده از AGC در دوربین های هایک ویژن برای تنظیم و اصلاح نور محیط ، ثبت تصویر با کیفیت بالا، می باشد. این فیلتر به صورت خودکار شدت نور و میزان روشنایی محیط را بررسی می کند.
در هنگام انتخاب دوربین مداربسته باید به این موضوع دقت کنید که دوربین انتخاب شده تا چه میزان می تواند در برابر شرایط نوری متفاوت، تصویر با کیفیتی را ارائه کند تا تصویر بدون نویر داشته باشیم.
ویژگی های قابلیت AGC در دوربین مداربسته
این ویژگی به طور خودکار میزان رنگ تصاویر را که دوربین تولید می کند بهبود می بخشد ، تا متناسب با شرایط نوری آن ها را قالب بندی کند تا رنگ هایی مانند سفید و بژ بتوانند گرما و خنکی طبیعی خود را حفظ کنند.
در شرایط نوری عادی، دوربین تصاویر عادی را ضبط می کند. در حالی که وقتی نور کاهش می یابد یا تاریکی جزئی وجود دارد، دوربین مدار بسته IP با ویژگی AGC وظیفه تقویت و کنترل سیگنال ها را برای جبران کمبود نور را بر عهده می گیرند.
مهم ترین مزیت دوربین های مدار بسته IP که دارای کنترل خودکار Gain می باشند این است که حتی در صورت عدم نور یا نور جزئی از توانایی بالایی در تولید یک تصویر با کیفیت برخوردار هستند.
از آنجا که AGC، دامنه دینامیکی را افزایش می دهد، تصاویر تولید شده کمی نویز دار و دانه دار خواهند بود.